Hur det hela går till:

Berätta hur det ska va

Efter att ha berättat hur jag når dig, förklarat hur du vill att din bild ska se ut när den är klar och koierat in en länk till din bild, får du ett prisförslag av mig och om vi är överens kan jag sätta igång. Det vanligaste är att det landar på under 200 kr.

Betala och få din bild

När bilden är klar får du se den med ett kopieringsskydd på. Så fort du betalningen är erlagd tas kopieringsskyddet bort och du får bilden i det största formatet som är möjligt. Tänk därför lite extra på upplösningen innan du skickar in bilden:

PS. Tänk på upplösningen

Tänk på när det handlar om bilder att använda så hög upplösning som möjligt. Bilder på 640×480 pixlar är inte så stor idé att lägga pengar på.
Helst vill jag ha bilder som närmar sig 3000 pixlar på bredaste ledden men är den bara över 1000 så brukar jag kunna få ordning på den.
En annan aspekt är hur mycket brus det är i bilden. Om du tar bilder sent på kvällen med en äldre mobil är det sällan någon ide att försöka göra något med den bilden. Är du osäker så skicka in bilden så diskuterar vi vad som kan göras.

Du kan läsa mer om bilders upplösning på moderskeppet´eller på min egen skrivsida skriv.enklare.nu