Hoppa till innehåll

Ännu en icke könsneutral önskan

Amerikaner är ett märkligt folk. Ingen verkar kunna ge sig till tåls för att invänta vilket kön ett barn har utan så fort det är möjligt att genom ett prov få svar så ska det hållas en ”REVEAL”. Jag blir såklart en smula provocerad eftersom ingen kan tala om vem det där barnet i magen är. Inte heller kan något labbtest avslöja något om den lilla människans önskemål eller vilja. Istället handlar det om att små barn ska tvingas in i könsroller. Små flickor ska ha rosa och små gossar skall ha blått. Innan de ens är födda.
I just den här bilden önskades rosa ballonger. Istället ställde jag till med ett rejält kaos.
Hur provocerade amerikanerna blir kan ni ju föreställa er – eftersom jag utsätter ett litet barn för regnbågsfärger blir jag kallad pedofil och satanist lite omväxlande och ingen verkar kunna förklara varför jag skulle vara det ena eller det andra. För det enda jag gör är att byta rosa rök mot flerfärgad… Jag älskar att ställa till kaos i huvudet på amerikaner 😉

Små flickor ska ha rosa såklart…
Eller kanske inte.. och barnet får väl bestämma själv vem det är någon gång i framtiden