Hoppa till innehåll

Ännu mera Harry Potter

Hej, kan du göra den här mera som stilen var i Harry Potter filmerna.

Ok. Låt se. Här har vi originalet. Tagen mitt på dagen. Tjejen kisar eftersom solen är så skarp. Inte ett moln på himlen. Platt, tråkigt och inte ett skit magiskt…
Ursprungsbilden hade dessutom folk runt omkring som var helt vanligt klädda. Så. Det fick bli att förstora bron och tjejen så de åkte ut på sidan…

Så, vad göra..

Jag hade ju redan förstorat tjejen och bron så att hon blev själv framför slottet. Sen blev det till att blanda och ge lite grand. Men först använde jag ersätt himmel. Dels med en egen himmel där månen syns som jag brukar använda för att få till lite härligt mysljus i en bild. Sen har jag t.ex använt flera olika justeringslager av typen sök färg ovanpå hela bildpaketet. Men tjejen kisar fortfarande. Hmm. Joo jag låter henne tända sin trollstav så det blir ljust. Dels skapade jag en ljuspunkt i ändan av trollstaven men under den hade jag tjejen urklippt och den bilden ljusade jag upp och tonade lite i gult. Sen lade jag en negativ mask på och målade fram ljuset i ansiktet. Som sista åtgärd tände jag ljus i ett enda fönster uppe på slottet.