Hoppa till innehåll

Byt plats på mig

Önskade byta mellan två liknande bilder men jag tyckte det skulle vara tydligare med lite mer bakgrund.

Upphovsträtt: personen på bilden

Som alltid när jag redigerar börjar jag med att förstora upp bilden och därefter brusreducera den. Sen går det lättare att frilägga. I det här fallet räckte det med ”välj motiv” och låta photoshop göra jobbet. En liten fixning av urvalet kring lockarna bara. Sedan hämtade jag en ABB bakgrund men den såg lite tråkig ut så jag gjorde den djupare genom att lägga den i 4 olika lager med olika mängd blur. Målade sen fram lagren med masker. Avrundade med att hämta ett golv med ABB-logga och sen lägga samman och göra vinjett på bilden.

Sen blev det en variant till

Personen från den här bilden skulle ersätta sig själv i nästa bild
Här skulle personen från bild 1 klistras in. Lite sneda väggar som jag kände behövde fixas.
Slutresultatet!