Hoppa till innehåll

Det är något märkligt…

I det stora landet i väster, nä inte Island, USA menar jag, pågår något märkligt i huvudet på landets kvinnor. Inte vet jag hur det började men det har säkert med de fundamentalistiska kristna att göra. Dessa har fått för sig att nakna kroppar är synd. Ja, just det: synd, antagligen är det därför vi föds nakna (säg nu inte det till någon där borta för då blir det nakenpanik på förlossningsavdelningarna också). Det hela har nu gått så långt att varje dag kommer det mängder av förfrågningar om att ”SNÄLLA KAN NÅGON GÖMMA MINA BRÖSTVÅRTOR – DE SYNS”. Tittar till på bilden, hmm, vafan, zoomar in, jo ta mig tusan det är nån liten skugga där som möjligen skulle kunna ge intryck av att dert där under tröja, topp, första-bh och andra-bh så finns det ett riktigt bröst. (GUD FÖRBJUDE). Som tur är har en del köpt upp sig på det nya, ett inlägg i BH:n format som en blomma och tillverkat av (antar jag) pansarplåt så att inget hemskt ska kunna skymta genom tyget. Istället ser man där nu den tydliga konturen av en blomma.

Här är en av de där förfrågningarna om att gömma ”the nipples”… Det är kvinnans första försök till graviditedsfotografering.
Dessvärre blir jag ju lite provocerad när jag ombeds utföra meningslösa redigeringar… så att ehh…

Såhär blir det när jag redigerar då..
Amerikansk kvinna utan tyg på överdelen.