Hoppa till innehåll

Vad ska jag göra

Det händer att folk kommer med bilder och undrar, vad ska jag göra med den här. Oftast en hyfsad vardagsbild men med potential. Jag brukar då fråga om det är ok att jag drar lite i spakarna för att se vad jag kan göra med bilden. Det är sällan något problem. Ofta blir personen nöjd och ibland blir det riktigt bra.

Om vi då börjar med ursprungsbilden. 

Trevlig vardagsbild med potential
Dragit lite i spakarna, eller, ja mycket då. La dit en solnedgång xå.Det är ibland svårt att veta när det är dags att sluta. Här kanske jag gick lite ”over the top”

Flyttade lite på tjejen som plötsligt då blir en kingkong 🙂 Sånt är kul, Hon har tydligen plockat upp någon och det ser ut lite som ketchup på händerna. Bakom kommer ett flygplan för att inspektera hemskheterna.